Boutique Lodge Johanniter

Altijd al willen logeren in een wijngaard? Onze boutique B&B's bevinden zich in het midden van onze stadswijngaard naast onze appel- en perenboomgaard

 

Deze lodge heeft een slaapgedeelte met een luxe 2- persoons boxspringbed met zacht linnengoed, tv met Netflix, gratis wifi, een eigen badkamer met regendouche, toilet en luxe badlinnen, Nespresso, waterkoker en een gezellige kleine lounge.
Alle lodges zijn voorzien van een kleine koelkast, magnetron en servies.

Elke lodge heeft een eigen opgang & een overdekt terras voorzien van zitje met uitzicht op de wijngaard en de zwemvijver.
U kunt gratis parkeren op onze eigen parkeerplaats. Mocht u elektrisch rijden dan kunt u tegen bijbetaling uw auto bij ons opladen.

 

Informeer naar onze andere mogelijkheden waaronder:

  • Mountainbike huur 
  • Wood basket voor een knisperend vuurtje 
  • Sauna arrangement per 3 uur
  • Overheerlijke wijnborrelplank
  • BBQ vanaf bij 2 personen
  • Picknick in de wijngaard 
  • Nederlandse vanaf 8 personen
  • Verschillende wandel- en fiets tochten
  • Floriade 
  • Markerwadden en nog veel meer om te ontdekken en onderemen in de Flevolandse polder

 

Denk ook aan organiseren van (actief) weekendje weg met overnachting, lunch- en diner mogelijkheden, sportieve activiteiten zoals MTB, suppen, wakeboarden of een privé boottochtje op de Noorderplassen.

Enthousiast geworden?

Maar toch nog vragen? Neem contact op!
Of reserveer direct.
Tel. +31 (0)6 11398298

Arrangementen

Cruise Away

Beleef Almere op een chille manier. Cruise, beleef en geniet van ons polderlandschap. Een dagje samen weg, niets hoeven te organiseren maar wel genieten met een hoofdletter G. Kies dan voor dit complete arrangement.

Lees meer

Wees lief voor jezelf!

Het weer nodigt uit om ~lief voor jezelf~ te zijn. Logeren in een wijngaard en genieten van de warmte van een hout gestookte sauna.Een mooi boek, goed gezelschap en kaarslicht. Meer heb je niet nodig.

Lees meer

Refresh and Recharge

Relax, Refresh & Recharge. In ons drukke bestaan zijn er dagelijks zoveel prikkels die verwerkt moeten worden en is er relatief weinig tijd om bij te tanken en lief voor jezelf te zijn. Hoog tijd om daar verandering in aan te brengen! Dit arrangement brengt rust en ontspanning voor je lichaam en je brein om daarna weer optimaal te kunnen functioneren en presteren.

Lees meer

Offline

- Be kind to yourself - Logeren in een wijngaard, quality time, natuur en relaxen? Geniet van de sauna, een BBQ en van elkaars gezelschap bij een warm gestookte kachel.Go offline, Be Social en geniet!

Lees meer