Over ons

23 jaar geleden hebben wij elkaar leren kennen op de hotelschool in Amsterdam. Met een carrière in de horeca, HR, reclame en twee kids rijker, is de liefde voor elkaar, en onze twee kinderen, maar ook voor de mooie dingen van het leven, in de laatste jaren niet minder geworden.

Onze passie voor eten, drinken, muziek, design maar vooral genieten van goed gezelschap, mooie gesprekken en het vergaren en delen van nieuwe belevenissen en ervaringen met oude en nieuwe vrienden en familie, zijn de basis geweest voor onze plannen om een wijngaard en B&B te beginnen.

Na eerst onder het genot van een glas of wat teveel goede wijn onder de Italiaanse vakantiezon te hebben overwogen om een bestaan als wijngaardeniers op te bouwen op een Berg in Le Marche, zagen we in 2015 de kans om onze droom in de Flevolandse klei te verwezenlijken. Na twee jaar ontwikkelen, bouwen en hard werken is onze droom werkelijkheid geworden. 

Ons droomhuis, een stadwijngaard en drie B&B Lodges op een unieke locatie in de polder.
De ligging in Almere Oosterwold regio groot Amsterdam, is alsof je woont  op het platteland maar dan dichtbij alle faciliteiten van de stad.Het is rustig en stil en je kunt genieten van de natuur want de reëen, vossen en uilen leven om de hoek.
Ons geluk, onze nieuwe balance in life delen wij graag met onze gasten want Life Contains Beautiful Things.

Deel dit: