Dinner experience in the vineyard.

Ontdek de magie van een onvergetelijk diner middenin de wijngaard. Life Contains Beautiful Things en Boutiq bundelen hun krachten om je een ongekende avond te bezorgen

Lees meer   

Cruise Away

Beleef Almere op een chille manier. Cruise, beleef en geniet van ons polderlandschap. Een dagje samen weg, niets hoeven te organiseren maar wel genieten met een hoofdletter G. Kies dan voor dit complete arrangement.

Lees meer   

Wees lief voor jezelf!

Het weer nodigt uit om ~lief voor jezelf~ te zijn. Logeren in een wijngaard en genieten van de warmte van een hout gestookte sauna.Een mooi boek, goed gezelschap en kaarslicht. Meer heb je niet nodig.

Lees meer   

Refresh and Recharge

Relax, Refresh & Recharge. In ons drukke bestaan zijn er dagelijks zoveel prikkels die verwerkt moeten worden en is er relatief weinig tijd om bij te tanken en lief voor jezelf te zijn. Hoog tijd om daar verandering in aan te brengen! Dit arrangement brengt rust en ontspanning voor je lichaam en je brein om daarna weer optimaal te kunnen functioneren en presteren.

Lees meer   

Offline

- Be kind to yourself - Logeren in een wijngaard, quality time, natuur en relaxen? Geniet van de sauna, een BBQ en van elkaars gezelschap bij een warm gestookte kachel.Go offline, Be Social en geniet!

Lees meer