Life Contains Beautiful Wine

Our first harvest! De natuur heeft zijn best gedaan en al het harde werken wordt beloont. Gedistingeerd rose, fruitig en een licht zuurtje. Benieuwd?

In juni 2017 hebben wij samen met familie en vrienden onze "Urban Vineyard" in de polder aangelegd met drie druivenrassen;
De Johanniter (wit), Souvignier Gris (wit) en de Cabernet Cortis (blauw).
Na heel wat "werk"-uren van uitdunnen, stammen poetsen, schoffelen, clips aanzetten en het geven van heel veel liefde hebben wij afgelopen oktober onze eerste echte oogst kunnen plukken.

Wij hebben ervoor gekozen om een Rotling te maken waarbij wij de witte en blauwe druiven samen hebben laten gisten en persen.
Dit hele proces van wijnmaken hebben wij samen gedaan met Neerlands Wijnmakerij in Bentelo. Deskundige op het gebied van Nederlandse wijn maken waarbij wij als jonge wijnboeren uiteraard zelf de smaak, geur en het karakter konden bepalen als aanvulling op moeder natuur.

Een zoektocht naar een mooie fles, ontwikkelen van ons etiket, de verpakking etc. kon starten waarna op 21 april, de geboortedag van onze zoon Ryan (toeval bestaat niet) onze eerste eigen wijn is gebotteld. 

Met trots presenteren wij jullie:
                             
Look at Life through Rose-Colored Glasses
Rotling 2019
     

Een mooie rotling van 500ml, gedistingeerd rose van kleur met een fruitige smaak, een licht zuurtje en makkelijk in de mond.

Hoe wij op deze naam zijn gekomen?
Het past perfect bij Life Contains Beautiful Things. Geniet wat meer van de mooie - kleine dingen in het leven en bekijk het leven wat luchtiger. 

Dank aan iedereen die ons heeft geholpen met planten, onderhouden en oogsten.