Wedding Official

A personal touch makes your wedding! Het moment dat jullie liefde wordt gevierd.

Mijn naam is Shirley van Oostrom en sinds enige tijd Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand/ Zelfstandig trouwambtenaar in de gemeente Almere maar ook daarbuiten.
Mijn man en ik vinden het belangrijk om te genieten van het leven en andere mensen zoveel mogelijk mee te laten genieten.
Naast onze wijngaard en B&B is Zelfstandig trouwambtenaar een rijke aanvulling. Zeker als je weet dat Liefde en Wijn al eeuwenoud aan elkaar zijn verbonden. Kortom een mooie combinatie.

Life Contains Beautiful Things.....
In onze top 3 van de mooiste dingen in het leven staat ook " De Liefde".
En juist liefde heeft mij ertoe gebracht om "lovebirds" bij ons in de wijngaard of op een andere bijzondere locatie in Nederland of het buitenland, in het echt te mogen verbinden.
Veel persoonlijker dan een trouwdag kan het bijna niet worden dus vind ik het een buitengewone eer om toegelaten te worden tot jullie intieme kring van familie en vrienden. 
Naast de locatie, uitnodigingen, gastenlijst, kleding en nog veel meer is de huwelijksceremonie het hoogtepunt van jullie dag. Dat is het moment dat jullie in bijzijn van de meest belangrijke mensen in jullie leven in volle overtuiging uitspreken voor elkaar te gaan.
Een heel bijzonder moment dat vraagt om meer dan een persoonlijke touch. 
Met veel enthousiasme, passie, humor en betrokkenheid verzorg ik graag jullie ceremonie vol persoonlijke anekdotes, herinneringen en toekomstplannen waarbij jullie controle blijven houden over de regie maar zorg ik als eindredacteur dat ook jullie verrast worden.

Naast de ceremonie kan ik jullie ook persoonlijk advies geven over de ceremonie en de bruiloft zodat jullie je geen zorgen hoeven te maken.
Willen jullie optimaal genieten en bijna stressloos in het huwelijksbootje stappen dan kan ik jullie in contact brengen met stylistes, weddingplanners en of weddingcoördinators.

Juist omdat jullie huwelijksceremonie zo'n belangrijk moment is vind ik het belangrijk dat wij een duidelijke klik hebben. Ik maak dan ook graag zo snel mogelijk een (gratis) kennismakingsafspraak. Hebben wij een match dan zullen wij afhankelijk van jullie wensen een aantal contact momenten hebben waarbij jullie centraal staan.

Neem contact met mij op voor meer informatie of vragen via info@lcbt.nl

Zoals gezegd; "Life Contains Beautiful Things".
Tot snel.

“Love is like wine”